23.10

tjooo breee! :)

sitter här och chillar fett nice med felix :D
det är fett nice med två dagars :D
men imorgon åker jag hem vi hörs imorgon :D pussss seeeyaaaah!




/ Mette

FEST

chillar på fest nu fett chill skriver imorgon :) SEEYAAAH!!! :D 

östersund

jaa då är man i östersund då imorgon kommer benita :D kommer bli kanon kul! :D
bussen tog iallafall 4.55h :o fett jobbigt hatar buss...... men nu ska jag sova så jag tar migupp tidigt :D ska bli as skönt :) 

seeeyaaah!


/ Mette

dagen före resan!

hahahhaha alla våra planer har tydligen gått åt helvete :o blev ingen lokal dom hade inte ringt x) haha och sen så har typ tres inga pengar att åka för (y) ROLIGT CHEJ! eller :)

men nu ska jag packa iallafall :)

skulle fan hunnit duscha+plattahårtet och he på mig nytt brun utan sol ;)
men inget av det hann jag blir imorgon bitti dååååååå! :)


haha inge emo kid jag är :m haha
lägg märke till min "snygga" rand på handen :m hahah


GONATTTTTTTTT
seeeeyyaah!

/ mette

lycklig tjej!

fick nyss ett samtal om att dom har fixat lokal och att i kan slagga där :D
det blir fan as kalas! Så imorgon bär det av till Östersund nice som fan! Och benita du måste fan följa på torsdag annars jävlar! ;)



Jag nu efter skolan!

Iallafall var jag på banken idag och fick en ny kod till internet banken eftersom jag aa vet inte vad som hade hänt. Sen gick jag och köpte lösnaglar eller typ någonting sånt till tres, hon orkade inte gå in x)

efter det ringde flum bea och sa att vi skulle gå upp till bikbok för att hon hade hittat tröjer som kostade 99 kr och annars skulle dom kosta 299kr så jag fick göra ett impuls köp och köpa en men jag har egentligen fan inte råd men det skiter jag i :o hahah :)  sen när jag skulle betala där gick benita och therese ut genom larmet och det började pipa, så då trodde dom att det var benitas tröjer som pep, att de kanske inte hade tagit bort larmet, så medans dom kollade det gick jag och tres ner och bort för att möta en kompis som skulle ge oss en sak. MEn då ringde bea och sa att dom trodde att vi hade baxat nått och vi fick gå tillbaka -.- vi gick genom larmsaken 239480 gånger och ibland pep den och ibland inte och efter typ en kvar för att få reda på var det var så var det tres parfym flaskor som pep för hon hade fått dom från cubus... :o hahahah så jävla fail! aja seeeyaaah! :)



Tröjan jag köpte den långärmade!



IMORGON DRAR VI TAGGA SOM FAN CHEJER!


/ Mette

Det säger allt



hahahhaa tråk x)


7 december

hejsan :) allting kommer faktiskt bara närmare och närmare...

Onsdag: vi ska göra någonting med några i skolan som går öhh... idrott ? kanske (a) och då var vi så få killar i klassen så dom var tvungen att ta ut några tjejer dom tyckte var "sportiga", "starka" och bra på att "prata".
Jag blev vald till kill laget med nån annan tjej i klassen isabelle iallafall åh nån mer ;) tror dom tog mig för att jag är bra på att snacka (a) inge rädd av mig :D haha men jag är nog ganska sportig och stark också tror jag :m HAH


Torsdag på skolan: nån mer idrottssak med dom där idrottarna.



Torsdag till Söndag: Östersund med mina pullor :D ska träffa min söta jocke och massa andra betydelse fulla personer :D festa som aldrig förr eller vad säger vi flickor ? :D

På tisdag: Muntlig redovisning om någonting i information och layout.. vet inte riktigt vad :D

sen vet jag inte om det är någonting mer planerat men det är det säkert :D nu gäller det bara för oss att kirra någonstans på ett BRA ställe att sova och sen är det bara att festa som aldrig förr som sagt :D

Nu ropar mamma att maten är klar :) kanske blir nå mer inlägg ikväll vet ej :D ska ju se dhw klockan 9 :)

Seeyaaah! :)




Min älskling :)

/ Mette





6 december

Hejsan =) efter skolan drog jag och Benita till stan och kollade på lite kläder hon ville ha och en ny ögonbrynspenna till mig :) sen drog vi hem och hon fixade mina ögonbryn tog en jävla lång tid för det var så mycket vi höll på med emallan också blir dom alltid ojämna det tog typ 3 timmar (y)

menmen vet inte hur jag ska få till dom imorgon ;o mina ögonbryn slutar fan i mitten av där det går upp ;s skabbigt kan inte visa mig utan smink :m men sen så spelade vi tetris och lyssnade på musik och chattade med folk bla Jocke och hans hoooomies :D fett nice :D

Jag gjorde nästan klart Religonssaken när jag kom hem också fick hjälp av mamma som kan allting :D så glad att jag har henne annars vet jag inte vad jag skulle ha gjort ;) haha, har några frågor kvar bara :)
nu ska jag snaart ringa lilllaaa sööötaaa jocke och kolla vad han håller på med/håller hus  =)
 Benita kanske också ska med till Östersund jag blir fan mer och mer taggad för resan :D
as kul nu ska jag sluta skriva :D haha aja
seeeeeyaaah :)


mina ögonbryn haha fan skabbig bild bjuder på den :m

/ Mette

tjo breee

hejsan :) just nu sitter jag på UF lektion, det är att vi ska starta ett eget företag fast det har vi redan gjort och det går KUNG :) HAHAHAHA så jag sitter och väntar på att sandra ska skriva klart någon slags rapport eller vad jag just ha skrivit, jag tomtar nog ganska hårt tycker synd om våran lärare maria som ska läsa allting :D


Idag ska tydligen en religons sak vara inne ;o men jag har inte ens börjat på den, va fan håller jag på med :o jag är helt off i skolan jag sitter där och tror att jag kan någonting :D aja nu ska jag vara social med mina "arbetskamrater" seeyaaah :)








/ Mette

5 december

hejsan idag var jag på barnkalas till alva körde bilen dit och hem :) trodde det var halt och att jag skulle köra åt helvete men det gick kanoners :), Iallafall gjorde ju jennifer om min blogg igår :) Längtar som fan tills jag ska till ÖSTERSUND ska bli så jävla roligt :D fast hatar bussresan dit :o den kommer fan ta livet av mig om jag inte hittar min gamla bärbara dator ;) as dålig men vad gör man inte för att kunna roa sig på en buss i typ 4-5timmar :o nu ska jag nog spela lite tetris på facebook haha nörd jag är :) saknar alla er i östersund :( <3




Min alva :)

jennifer gästbloggar

Har fixat en ny design åt mette nu och tagit bort de rosa, så jag hoppas hon är nöjd! =) Och det jag vill ha som ett tack är att hon ska börja blogga igen, tror det är fler som håller med mig om de! När jag ändå gästbloggar kan jag passa på att skriva lite om henne. Jag och hon har känt varandra hela livet tror jag, för min pappa och hon är tremänningar (tror jag det är). Vi har umgåtts många somrar i stugan osv. Men när du bodde här sågs vi mycket oftare, minns när vi skulle åka buss från rätan och vi trodde det va en två våningsbuss, fast det inte va det.
Och sen va vi med varandra nästan en vecka i sträck, vi hann bli väldigt tighta under den tiden, minns att jag ville ha barnbidraget precis som du, haha. Sen gick vi på stan och jag köpte vad som helst bara för att jag kunde, sen blev inte min mamma så glad, haha men kul hade vi iallafall! Vi hann med så mycket dom dagarna och jag hade så himla kul, perfekta dagar. Sen när du flyttade tappade vi kontakten helt, vi pratade nästan ingenting alls på några år. Men i år började vi prata mer, umgicks i rätan och vi lärde känna varandra igen. Vi hade väldigt roliga dagar i rätan, när vi cyklade till kraftverket med picknick, åkte till barkis och badade, alla kvällar med göteborgarna och alla soliga sommardagar. Hade så sjukt kul.
Hände dessvärre saker som inte va lika kul också, men jag hoppas jag gjorde de jag kunde för att göra det lättare. Men vi klarade oss igenom det, du klarade det så himla bra min vän, du är stark. ♥ Är glad att vi hållit kontakten efter rätan, vi har träffats i stan, vi har pratat i telefon, sms, på msn och fb. Du har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta och det kommer du alltid ha. Längtar till helgen då vi ses, vi kommer ha så grymt kul. Jag älskar dig. ♥ OCH EN SAK, TAGGA METTE!!! :D vad gör vi? NU KÖR VI!

RSS 2.0